Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2009, 20:30   #10086
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Polska - Hiszpania (-20) 2. Gortat i Lampe to za malo. A swoja droga, rezygnacja z Dylewicza i miejsce w skladzie dla Witki uwazam za jawna kpine, mimo ze jestem ze Zgorzelca i Turow to moj klub, a czarno-zielone to moje barwy. Tlumacze to sobie tym ze Muli chyba stwierdzil iz pod koszem jest wystarczajaco mocny, natomiast obwod kuleje, a Witka > Dylu w rzutach z dystansu. Slabe to tlumaczenie, ale zawsze jakies. No i jakos nie chce mi sie wierzyc ze Iwo > Kiko, albo Chylinski > Kiko. Ale coz, 7-9.09 wszystko zweryfikuje. AP vs AI... damn... :/

Bayern jezeli do konca tygodnia nie zrobi spektakularnych transferow odpadnie szybko ze wszystkiego, z czego sie da. Zupelnie nie widze tej druzyny, a van Gaala uwazam za totalny niewypal. Nigdy go nie lubilem, a to, ze na sile probuje zrobic w zespole rewolucje, jeszcze bardziej mnie tylko irytuje. Grupa po zakonczeniu RS LM:
1. Juventus
2. Bordeaux
3. Bayern
4. Maccabi
Do wziecia jest Robben, van der Vaart, van Nistelrooy... na co on kur*a czeka? Wiem ze ludzie beda wtedy gadac o tym, ze znow probuje robic kolonie holenderska, ale akurat tak wyszlo, ze to Holendrzy sa w tej chwili najlepszymi - wciaz wolnymi - zawodnikami na rynku. A tego, ze wyje*al Lucio to mu chyba nikt nie wybaczy. I w ogole Ottmar pliskombek.

Bayern - Wolfsburg 2 3.90. Ladnie mozna zarobic.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem