Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2005, 21:28   #24
Demonic
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Wrocław

Demonic ma numer GG 1690177
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
@Demonic
A po co hostować? Jak idioci się boją o keylogga i że im zeżresz 18-lvlowe postaci to ich problem!
Dla przykładu podam wam coś z topicu na tibia.de(Ten sam autor, ten sam film, ten sam ******):

MegaKosz napisał: "rehost as a .rec plz, its not that i dont trust you but isnt that a rar file?, and i dont hav winrar" Elysian odpisał: "u are big noob!! it's safe u stupid BR. all can tell u it's safe !!!!! i dont know where can i host .rec"

Ma rację, nie pękajcie i zasysajcie bez obaw i bez kolejnych głupich postów!

@Superman
A ja mam podstawy sądzić, że jestes 41 letnim pedofilem?*;P Tak, mam, tego raczej nigdy nie sprawdzę, ale mogę za to sprawdzić czy jest w pliku keylogger zanim zacznę kogoś obrażać..

=======
* - nie bluzgać mnie, to jest tylko pierwszy lepszy przykład, mam podstawy, ale są one bezsensu, oto chosi..

wiesz ten elysian na tibia.de to ja strasznie mnie denerwuje jak ludzie mnie uwazaja za hackera ;/

musialem temu ziomowi na tibia.de powiedziec co o nim mysle bo juz mnie wysadzalo przed kompem.
Ty jestes jedynym spoko ziomkiem i myslącym na tibia.pl nie krzyczysz i nie gadasz " nie sciogac keylogger" bo wiesz ze jak siogniesz plik ***** i podejrzysz co w srodku to nic sie nie stanie keylogger moze byc tylko w ***** a ten bartaz~~ czy jak mu tam z kad moze wiedziec ze to keylogger jezeli nawet tego nie sciognol . pewnie ma 10 lat i mysli ze wsyzstko wie ;/

Thero= jedyny normalny czlowiek na tibia.pl
Demonic jest offline   Odpowiedz z Cytatem