Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veliarth
Jeśli już tak wnikacie w tą fabułę, to zajrzyjcie na http://www.wowwiki.com/Portal:Main. Tam jest wszystko o całym świecie warcrafta. Jak dla mnie ten dodatek jest średni, jeśli nie słaby. Po pierwsze za szybko go zapowiedzieli. Ludzie nawet lich kinga nie rozgryźli. Po drugie te wszystkie nowe klasy dla ras, to też niezbyt pomysł. Jedynie podoba mi się system levelowania gildii (chociaż też ma wady) i archeologia. Nie wiem po co te nowe rasy dodali, bo goblinów jest już w całym wowie od cholery, a worgeni to całkowicie nieprawdopodobna rasa. W dodatku rozwalają niektóre krainy, czyli właściwie środek gry większości osób, więc ci co byli wcześniej mieli dostęp do tych miejsc, a nowi już nie będą mieli. I można by tak te wady wymieniać i wymieniać, bo jest ich mnóstwo. A co jeszcze gorsze, cały wow był oparty na warcrafcie, a teraz wymyślają nie wiadomo jakie wydarzenia.
|
Lich king nie jest do rozgryzienia i długo nie będzie. Nowe klasy dla ras są z punktu widzenia lore raczej dobrze przygotowane, no poza NE magami. Nowe rasy dodaje się po to, żeby gra była ciekawsza i bogatsza. Goblinami grać nie będę, ale Worgeni zapowiadają się ciekawie. Nieprawdopodobna rasa? Zapraszam do lore... Dobrze, że kataklizm zmienia wygląd całego Azeroth, obecnie tereny są dość nudne i szarawe w porównaniu z np. Outlandem czy Northrend. Wow oparty na Warcrafcie? Nie rozumiem... WoW jak i wszystkie gry z serii jest oparty na lore, na które składają się gry i książki. Blizzard chyba ma prawo wymyślać "nie wiadomo jakie wydarzenia" do swojej kreacji, hmm? ...
@up
Dojrzali ludzie tak mają, że argumentują swoje poglądy. Face with it.