Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2009, 15:21   #1351
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veliarth Pokaż post
Nie muszę nic argumentować. Nie podoba mi się to i nie muszę się pytać nikogo czy mogę, albo udowadniać tego.
To za przeproszeniem wy*******aj. Nikt nie lubi dziecinnego "nie bo nie".

Cytuj:
Poza tym to oni wymyślają fabułę w wowie, bo to w ich rękach jest całe lore.
W poprzednim poście plułeś się że psują fabułę WoWa. Zdecyduj się w końcu może?

Cytuj:
Jeśli będą chcieli, to mogą nawet wykasować wszystkie mapki i umożliwić legalne używanie hacków, a wszyscy to przyklepią i powiedzą, że to jest uzasadnione czymś w lore, które blizz właśnie zmienił.
Rofl. Po pierwsze niektórym się podoba, bo należy brać co ci dają. Równie dobrze Blizz mógłby dawać 1 dodatek na 2 lata, żadnych patchy, 1 raid, ciągle to samo. Pasuje?

Cytuj:
A to, że w WC nie można było zabić illidana nie znaczy, że w wowie, który stoi na fabule warcrafta, nie można go zabić.
To że w WC nie można było grać worgenami nie znaczy, że w wowie, który stoi na fabule warcrafta, nie można nimi grać.

Cytuj:
Wow nie jest ograniczony żadną fabułą, więc można tam robić co tylko się zechce.
Jak wyżej. Wcześniej mówiłeś że psują lore. Skoro WoW nie jest niczym ograniczony to jaki problem?

Cytuj:
Poza tym kozaczenie tym, że się grało we wszystkie WC nie ma żadnego znaczenia, bo każdy może znaleźć opisany cały przebieg gry i wiedzieć to samo.
Tiaa. Po pierwsze zacytuj mnie czy kogokolwiek kto szpanuje tym że przeszedl wszystkie WC. Po drugie, fabuła z WC to może... 30% fabuły WoWa?

Aha, jak ci się nie podoba to zawsze można skończyć grać, przecież cię nikt nie zmusza. Ja nie mogę się doczekać dodatku, jak zawsze zresztą.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem