Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veliarth
Nie muszę nic argumentować. Nie podoba mi się to i nie muszę się pytać nikogo czy mogę, albo udowadniać tego.
|
To za przeproszeniem wy*******aj. Nikt nie lubi dziecinnego "nie bo nie".
Cytuj:
Poza tym to oni wymyślają fabułę w wowie, bo to w ich rękach jest całe lore.
|
W poprzednim poście plułeś się że psują fabułę WoWa. Zdecyduj się w końcu może?
Cytuj:
Jeśli będą chcieli, to mogą nawet wykasować wszystkie mapki i umożliwić legalne używanie hacków, a wszyscy to przyklepią i powiedzą, że to jest uzasadnione czymś w lore, które blizz właśnie zmienił.
|
Rofl. Po pierwsze niektórym się podoba, bo należy brać co ci dają. Równie dobrze Blizz mógłby dawać 1 dodatek na 2 lata, żadnych patchy, 1 raid, ciągle to samo. Pasuje?
Cytuj:
A to, że w WC nie można było zabić illidana nie znaczy, że w wowie, który stoi na fabule warcrafta, nie można go zabić.
|
To że w WC nie można było grać worgenami nie znaczy, że w wowie, który stoi na fabule warcrafta, nie można nimi grać.
Cytuj:
Wow nie jest ograniczony żadną fabułą, więc można tam robić co tylko się zechce.
|
Jak wyżej. Wcześniej mówiłeś że psują lore. Skoro WoW nie jest niczym ograniczony to jaki problem?
Cytuj:
Poza tym kozaczenie tym, że się grało we wszystkie WC nie ma żadnego znaczenia, bo każdy może znaleźć opisany cały przebieg gry i wiedzieć to samo.
|
Tiaa. Po pierwsze zacytuj mnie czy kogokolwiek kto szpanuje tym że przeszedl wszystkie WC. Po drugie, fabuła z WC to może... 30% fabuły WoWa?
Aha, jak ci się nie podoba to zawsze można skończyć grać, przecież cię nikt nie zmusza. Ja nie mogę się doczekać dodatku, jak zawsze zresztą.