Chciałbym wam przedstawić jedna z najlepszych gier które ukazały się w Polsce jak i na całym świecie

.Gra sama mówi za siebie...wydało ta grę (lub sponsorowano) dzięki <Dobra> GRA (ci sami co zrobili przełomową grę najlepszą w polsce jak i na kilku kontynentach pod względem Interfejsu i grafiki Painkiller'a).Wcielamy się jednego z około 100-200 uczestkinków skoków narciarskich lub robimy nowego uczestnika.Moim skromnym zdaniem gra jest tania i dobra 19.90 to nie taki duży pieniądz.Grafia jest śliczna cieniowanie git ;P i dodatkowo autozry użyli najlepszego programu graficznego (Readware (tm)).Jeżeli chodzi o atmsofery są ślicznei zrobione nie nudzi się nam dodatkowo 44 skocznie (i tak mało

) oddająniesamowity klimat.Grałem w Skoki narciarskie 2002,2003,2004 i mogę powiedzieć że tamte gry to niewypał.Jeżeli chodzi zaś o trduność gry (fizyka,lot itp) to jest naprawde trudno...napoczątek siadamy na belce startujemy myszką ruszamy tak aby nabrać ponad 100 km/h i wybijamy się sterujemy naszym skoczkiem tak aby był silniejszy skierowany wiatr w tył zawodnika następnie lądujemy (telemarkiem polecam) i jeszcze na dodatek sterujemy tak aby,skoczek się nei wywrócił i hamujemy.Mój ogólny record to 290 na Uncover k 300 wiem że sąłbo
Grafika:5/6
Muzyka:3/6 (wkurza mnie to: Uhaa! ola ola ola! -_-)
Komenatorzy:6/6
Dźwięki odgłosów 6/6
Fizyka 5/6
Trudność 6/6
Interfejs 5/6
Cena 6/6
Demo gry 2/6
Twarze skoczków 1/6
Menu gry 5/6
Skocznie 6/6