Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mirahz
A ja mam takie pytanie, bo słyszałem od kolegi, ze na obecnym non-pvp po update, gdy będziesz miał party, będzie możliwe PVP, czy to prawda? to zmieni opcję treningu, tylko 1 osoba z party bd mogła bić summona a reszta nie 
|
'
Postacie nie mogą zostać zaatakowane, uszkodzone (np. poprzez użycie runy Paralyze) lub zabite przez innych graczy. Jedynym wyjątkiem jest sytuacja w zakresie systemu wojny.'
Czyli twój kolega kłamał, w późniejszym terminie mają dodać areny pvp na n-pvp, pojedynki i takie różne duperele... Czytaj ze zrozumieniem!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niamh
Myślicie, że będzie można na non pvp skillować np. na monku kolegi?
|
Krótko - nie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kochamcienzarufki
Ei, a pomyślał ktoś o tzw. "historii serwera"?
Przykładowo, Cipsoft umożliwił przenoszenie postaci. No dobra, ale co z tymi ludźmi, którzy jakimś cudem grają od początku powstania "swojego" serwera i osiągnęli największy/ jeden z największych level'i na nim (np. pvp enfo). I teraz taki hajcz lewel na enfo to 200+. Projekty-boty typu w ośmiu sharujemy przenoszą się na taki serwer. No to oni mają wtedy największy level na servie oraz panoszą się jak gówno, botując do woli. I teraz na usta nie nanosi okrzyk "hail Cipsoft"? Bo legendy danego serva będą pamiętane tylko przez tych co grali za Tibii 7.x~, a teraz mają tą grę szczerze w dupie. 
|
Transfer będzie możliwy tylko na świat z takimi samymi bądź ograniczonymi zasadami - z PvP-enfo na każdy świat, z PvP na świat PvP bądź non-PvP, a ze świata non-PvP tylko na inny świat non-PvP.
Btw: Wypowiedź CM Mirade:
Cytuj:
Please note that we do not plan to abolish friendly fire on open PvP worlds without giving players the chance to fight against each other in duels
|
Tłumaczenie:
Cytuj:
Należy pamiętać, że nie planujemy zniesienia przyjacielskiego ognia na otwartych światach PvP nie dając graczom szansy na walkę z sobą w pojedynkach.
|
Cytuj:
This means training with allies will still be possible. It will be possible within the scope of duels.
|
Tłumaczenie:
Cytuj:
Oznacza to, że trening z sojusznikami będzie nadal możliwy. Będzie to możliwe w ramach pojedynków. [także bye bye party xD
|
I coś o nowych światach:
Cytuj:
We are aware that optional PvP worlds (former non-PvP) will become quite popular and we will address the great demand. As already said in the thread about the world transfer, we will set up new servers and open new game worlds so that players who want to play on optional PvP worlds can do so.
|
Tłumaczenie:
Cytuj:
Jesteśmy świadomi, że opcjonalne światy PvP (były non-PvP) staną się dość popularne i odniesiemy duże zapotrzebowanie. Jak już wspomniałem w wątku o transferze postaci, postawimy nowe serwery oraz otworzymy nowe światy,więc gracze, którzy będą chcieli grać na opcjonalnych pvp będą mogli ;-)
|