Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2005, 07:41   #29
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demonic
wiesz ten elysian na tibia.de to ja strasznie mnie denerwuje jak ludzie mnie uwazaja za hackera ;/

musialem temu ziomowi na tibia.de powiedziec co o nim mysle bo juz mnie wysadzalo przed kompem.
Ty jestes jedynym spoko ziomkiem i myslącym na tibia.pl nie krzyczysz i nie gadasz " nie sciogac keylogger" bo wiesz ze jak siogniesz plik ***** i podejrzysz co w srodku to nic sie nie stanie keylogger moze byc tylko w ***** a ten bartaz~~ czy jak mu tam z kad moze wiedziec ze to keylogger jezeli nawet tego nie sciognol . pewnie ma 10 lat i mysli ze wsyzstko wie ;/
Hey, pomyliłeś się! Elysian napisał to go Megakosza, a nie do założyciela tematu(ciebie). Mu chodziło o to, że on sam jest n00b bo wszystkich od razu podejrzewa po rozszerzeniach.. ://

@Wiślaczek
Cytuj:
Kur... jezeli jescze raz na mnie powiesz na noob lub idiota to sie wkurze... Skad wiesz ze mam +/- 19 lev?? @All Nie klocic sie mi tu bo zglodze ten temat modka...
Możesz zgłosić, I don't care ;P. Nie mam pojęcia jaki masz lvl, ale n00bki(nie myślałem o Tobie, chodzi mi ot takich, którzy się zawsze boją i spammują) potrafią najwyżej dobić do 20 lvlu.

@Topic
Możemy już na tym skończyć pisanie o keyloggerach...
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem