Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Sven
To kibicuj Realowi. Tam będziesz miał ciągle gwiazdy i ciągle doświadczonych trenerów 'z charyzmą'.
Skąd Ty w ogóle wiesz jaką Leonardo ma charyzme? Po czym to oceniasz?
|
Po co mam kibicować Realowi, skoro od 10 lat byłem za Milanem i jeździłem nawet do Włoch. Poza tym, sezonowcem nie jestem i nie zacznę kibicować drużynom które aktualnie są na topie. Skąd wiem? To przecież widać, nie potrafi załatwić kilku transferów które obiecał.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Sven
I najzabawniejsze jest to, że na Berlusconiego najbardziej plują Ci, którzy NIC nie dali klubowi. Internetowi kibole... Jakby nie patrzeć, polityka Pereza po części jest dosyć mądra. Nawet jeżeli dużo zainwestujesz, klub musi na siebie zarobić. Berlu nie może od dwudziestu kilku lat ładować kasy w Milan.
|
Miałem ten przywilej bycia kilkanaście razy na San Siro, ponieważ ojciec pracuje w Mediolanie. Jeżeli nie może ładować tej kasy, to niech go odsprzeda. No ale oczywiście lepiej żeby dostawali 4:0 z lokalnym rywalem, odsprzedawali najlepszych zawodników, nie ściągali nikogo, opierać grę na 30 latkach, którzy się już wypalili. Co z tego wyniknie? Środek tabeli.