Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2009, 14:13   #10169
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress Pokaż post
Po co mam kibicować Realowi, skoro od 10 lat byłem za Milanem i jeździłem nawet do Włoch. Poza tym, sezonowcem nie jestem i nie zacznę kibicować drużynom które aktualnie są na topie. Skąd wiem? To przecież widać, nie potrafi załatwić kilku transferów które obiecał.
Skoro tak Ci brakuje wielkich nazwisk, to chyba jednak masz coś z sezonowca. I to nie wina Leonardo, że Łysy zaczął świrować z Cissokho, że dawali absurdalne oferty za Rafinhe, że kłócili się o pare milionów za Fabiano. To nie jest wina Leonardo. To nie jest FM. Tutaj nie menadżer ściąga zawodników
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress Pokaż post
Miałem ten przywilej bycia kilkanaście razy na San Siro, ponieważ ojciec pracuje w Mediolanie. Jeżeli nie może ładować tej kasy, to niech go odsprzeda. No ale oczywiście lepiej żeby dostawali 4:0 z lokalnym rywalem, odsprzedawali najlepszych zawodników, nie ściągali nikogo, opierać grę na 30 latkach, którzy się już wypalili. Co z tego wyniknie? Środek tabeli.
Klub musi zarabiać na siebie. Jeżeli nie awansowali do LM, ponieśli straty. To oznacza, że nie są w stanie ładować dziesiątek milionów w kolejne transfery.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem