Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress
Po co mam kibicować Realowi, skoro od 10 lat byłem za Milanem i jeździłem nawet do Włoch. Poza tym, sezonowcem nie jestem i nie zacznę kibicować drużynom które aktualnie są na topie. Skąd wiem? To przecież widać, nie potrafi załatwić kilku transferów które obiecał.
|
Skoro tak Ci brakuje wielkich nazwisk, to chyba jednak masz coś z sezonowca. I to nie wina Leonardo, że Łysy zaczął świrować z Cissokho, że dawali absurdalne oferty za Rafinhe, że kłócili się o pare milionów za Fabiano. To nie jest wina Leonardo. To nie jest FM. Tutaj nie menadżer ściąga zawodników
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress
Miałem ten przywilej bycia kilkanaście razy na San Siro, ponieważ ojciec pracuje w Mediolanie. Jeżeli nie może ładować tej kasy, to niech go odsprzeda. No ale oczywiście lepiej żeby dostawali 4:0 z lokalnym rywalem, odsprzedawali najlepszych zawodników, nie ściągali nikogo, opierać grę na 30 latkach, którzy się już wypalili. Co z tego wyniknie? Środek tabeli.
|
Klub musi zarabiać na siebie. Jeżeli nie awansowali do LM, ponieśli straty. To oznacza, że nie są w stanie ładować dziesiątek milionów w kolejne transfery.