Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2009, 16:50   #545
szmerak_ek
Zbanowany

Data dołączenia: 16 08 2009
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szmerak
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 73
Skille: 83/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek Pokaż post
Nie jest zadna nowina ze glupi zawsze madrzejszego przegada bo kretynowi nigdy nie udowodnisz ze nie ma racji. Przegrany jestem? Bo co zaplaciles 200k zeby koles 150k ukradl? To ty jestes przegrany, ze po rozum nie stanales jak bylo trzeba, a to taka porazka bardziej dotkliwa, bo na cale zycie. wiesz, bo ja bym sie moze czul przgerany jakby mnie dziewcyzna rzucila, czy cos, ale ze ktos w tibii cos ukradl? Takie "bóle" zostawiam dzieciakom jak ty ( tak tak, znow o dzieciakach ). Mnie tylko ubawiles tym po pachy. Na flw mozesz czekac, nie doczekasz sie bo zamiast tracic czas na byle kretyna mocnego tylko przy swojej klawiaturze, wole isc do kosza porzucac ( polecam ). Naprawde zal ze ty nie widzisz jakie posmiewisko z siebie robisz, ale coz, takiwiek. No i kazdy ma takie radochy na jakie zasluzyl, ciebie od dawna bawia kradzieze w grze internetowej, nie bede spekulowal ze w zyciu tez, bo zapewnne w realu przed siegnieciem komus do kiesznei mialbys mokro ze stresu, no ale przeicez dla takich jak ty wymyslili internet ( miedzy innymi dla takich ) zeby mieli gdzie swoje kompleksy z reala podleczyc i uwazac za przegranych tych, ktorzy rpzezywaja te gierki mniej niz ty. Coz, twojego tepego toku myslenia nie nie zmienie, ale sprobuj chociaz ze mna LOGICZNIE polemizowac, a jak nie to zamilcz- unikniesz dalszych kompromitacji "zwyciezco".
Człowieku co ty kurwa z siebie robisz jakiegoś bosa?
Jak bys miał chociaż połowe lat co ja to by było dobrze...
A po 2. z każdą osobą z tibii co rozmawiałem czy lubisz eddiego. Każdy odpowiadał nie bo za bardzo se rządzisz robisz z siebie wielkiego bosa!
Dosłownie co 2 osoba tak mówiła!...
Po 3 wytykasz mi mój wiek a tak naprawde nie wiesz ile mam lat...
A już nie pamiętasz jak ty do mnie podszedłeś i zaczołeś mnie wyzywać pod moim GH?
Kto sie zachował jak dzieciak??
I tak wogóle od tamtego się zaczeło. Mójjjj Bóóóóósie
Żegnam "pana"...

Ostatnio edytowany przez szmerak_ek - 30-08-2009 o 16:58.
szmerak_ek jest offline   Odpowiedz z Cytatem