Oooo nie !
Moja siostra ma już taki ciężki grzeeeech ! To wszystko przez te złe, "szatanisztyczne" Simsy, za okno ! A ja ? Dla mnie to już nawet piekło jest zbyt dobre bo oglądałem tyle satanistycznych filmów i każda gra, w którą grałem powinna być spalona. Co ja teraz zroooobie ? Tak więc JESTEM już od urodzenia satanistą bo mój ojciec jest fanem Queena ? Mam to we krwi !
Zielevitz:
Ciekawe czy mogę się przysunąć do dziewczyny na więcej niż metr ... :)
6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.)
7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie.
8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu.
ad6. - beznadziejne, jeżeli ktoś ma płytę to jej nie wyrzuci, a ktoś do tego zdolny jej poprostu nie ma ...
ad7. - ekscentrycznie - Jaś Fasola ?
ad8. - czytanie Biblii - naszła tu kogoś kiedyś ochota żeby poczytać sobie Biblie ? Przecież każdy UWIELBIA zasówać do kościółka w niedziele. Co ma sport do wiary ?
-----------
20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.)
Odp: A nie pomyśleli o odrabianiu lekcji ?
-----------
21. Nalega, by spędzać czas z przyjaciółmi bez uczestnictwa dorosłego.
Odp: A poszedł/poszła byś na randkę zabierając ze sobą rodziców ?
-----------
30. Nadużywa internetu.
Odp: Do siedzienia na satanistycznym forum tibii.pl ...
-----------
Jeżeli pięć lub więcej punktów odnosi się do Twego dziecka, powinnieneś szybko zainterweniować. Kultura gotycka jest niebezpieczna, a Szatan 'rośnie' dzięki niej. Jeżeli któryś z problemów trwa, zapisz swoje dziecko na terapię psychologiczną.
Odp: Jak można być Gothem i nawet o tym nie wiedzieć ?
Ostatnio edytowany przez Slajt - 18-02-2005 o 10:44.
|