Temat: Inne C-walk ;]]
Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2009, 21:15   #118
Maxu50
Użytkownik Forum

Maxu50's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 250
Skille: 99/96
Poziom mag.: 9
Send a message via Skype™ to Maxu50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tentotrix Pokaż post
Powiedz mi jakie przesłanie ma Hip hop? coś w stylu "yoyoyo dziwiki sa nasze lobię pic wódę i tańczyć z sukami w klubie yoyooyy ziomus jaraj dużo i w ogóle trzymaj sie to nasza ekipa yo!" do tego co jest w tej muzyce?powtarzający się w kółko bit , prosty do granic możliwości?K A Ż D Y debil może sobie nagrać swój kawałek a w metalu nie...zresztą jak widzę łysych , 2m karków wysiadających z czarnego BMW a w głośnikach ten wasz hip hop to jaki można mieć pogląd do tej "muzyki"?(a raczej pseudo muzyki , bo jak nazwać coś co ma bit stworzony w 5 minut , tekst napisany w 2 minuty i nagranie tego 5 min?)...Można stwierdzić ze HH jest dla właśnie takich bezmózgich karków Nie mówię tutaj ,że wszystkie piosenki hip hopu takie są..(sam jako wielki przeciwnik HH znam kilka piosenek dosyć fajnych i z jakimś mądrym tekstem...) ale mówię o jakiś donach guralewsko czy tam don kurewsko czy jak temu bezmózgowi naimie..juz po jego pseudonimie artystycznym widąc jak bezsensowe sa jakie utwory...
jestes zerem nie masz jakiegokolwiek pojecia o dobrym rapie... i jezeli uwazasz ze nie ma przeslania to idz sluchaj vivy albo metalu, z ktorego nie rozumiesz zadnego slowa i niech Ci tylko uszami nie wyjdzie to przeslanie

http://www.youtube.com/watch?v=zA9wL3T3Jy4
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla

20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach

23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl

01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili
Maxu50 jest offline   Odpowiedz z Cytatem