Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2009, 23:53   #26
Orez
Użytkownik Forum

Orez's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2009

Domyślny

Widzę że rozmowa zaczyna się rozkręcać.

Cytuj:
jestem za a nawet przeciw, pomysl totalnie powalony prawie tak bardzo jak dawniejszy z rodzina w tibii jak chcesz takie pierdoly to zagraj sobie w simsy a nie rozprawiaj tutaj o soku z gumijagod czy innych pierdolach, w skrocie mowiac ogarnij sie
Po pierwsze, nie lubię Simsów, po drugie nie oglądam bajek dla dzieci, w przeciwieństwie do ciebie.

Cytuj:
patrzac na twoj av, spieprzaj na margonem czy jakies inne japonskie mmo"rpg" w 2d i tipji nie profanuj (przedostatnie mmo 2d ktore nie jest japoncowate), od tego jest cipsoft, a nie takie zjeby jak ty
Ja tam nie przykładam wagi do avatarów.

hmmm... O kim tam jeszcze zapomniałem, ach tak
"ZapodajMuze"

Przez tę niecałe dwa dni potwierdziłem swą teorie że na tibijskim forum jest pełno noobów.

Wystarczyło napisać jakiś cienki temacik, po czym wdać się w spór z pierwszym lepszym mąciwodą. Po paru godzinach pojawiają się debile.

A wracając do mycia. Co tu się podniecać? Wypisałem pierwszą lepszą ciekawostkę z podręcznika od historii. Oczywiście nie znajdę na forum nikogo kto by choćby zerknął do jakiejkolwiek książki.
I dobrze będzie ciekawiej!

Ciekawe kogo tu jeszcze przyciągnę. Może wielkiego wielbiciela Simsów lub jakiegoś fanatyka Smerfów?

Ale się naprodukowałem.
Czekam cierpliwie na nowe posty. Mam nadzieje że będą bardziej powiązane z tematem, tak jak sok z gumii jagód!

Niestety nie będe zaglądał na forum przez długi czas, (przynajmniej na ten temat), no coż niektórzy się ucieszą (o jednego moba mniej) inni nie (nie ma kogo tyrać).

Ostatnio edytowany przez Orez - 30-08-2009 o 23:55. Powód: Nudy
Orez jest offline