Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kozaczeprzezneta
hahaaha
nie oszukujcie sie mercedesy to najwiekszy shit narobilem sie troche na blacharni koło ktorej jest mechaniki jak wjezdzal merceds to kazdy sie za glowe lapal  nie to co moja vectra c / albo golifk
|
zgadza sie.pierwsze 2 miesiace wakacji szpachlowalem wraki u mechanika, mercedesy trzymaly sie jak na niemiecki samochod beznadziejnie. Moze i silniki sa nie do zajebania ale co z tego jak po kilkunastu latach sam silnik ci zostaje z samochodu ?
choc nic nie odmowi "uroku" fiatom jednak - 15 letni fiacik tempra swiezo po remoncie silnika, nowiutka instalacja gazowa i palcem blache przebijalismy na wylot w nizszych czesciach karoserii

a jak sie go fajnie kopało

cale kawalki odpadały

) wlasciciel go zostawil i zapomnial odebrac
A 15 letnie audi 80 to by jeszcze mozna bylo kupic i jezdzic z 5lat... ;pp a ludziom ktorzy woleliby jakiegos 10 metrow szerokosci kanciastego mercedesa od zgrabnego audi A4 nie moge sie nadziwic. W mercedesie zgrabnie to moze byc tylko szpachla nalozona i nic wiecej.
Gonzo przyznaj sie nam naczytales sie selfhelp szitu, niestety zaprzeczanie faktom to nie jest najlepsza droga na bycie fajnym, musisz sie podszkolic. W pilke se nie pograsz na desce nie pojezdzisz piwa sie nie napijesz i po co ci to.
Dla trola vięcej rispektu juz mam niz do tego moda :> trol przynajmniej nie poprawia błędów po dzieciach neo po kilka godzin dziennie za mozliwosc zrobienia sobie kolorowego podpisu nad avatarem.
ja tam do golfistow nic nie mam o ile jest to golf 3 i nowszy albo jakis passat > 3, bo 2 to prl jeszcze troche.
Gorzej beemki, zajezdzaly mi jak pojebane droge na prawie jazdy. ludzie z problemami emocjonalnymi. Jeden idiota to nawet trąbił na mnie na egzaminie tak mu sie spieszylo do domu na telewizje.
Cóż... gdybym zdał za 10 razem prawo jazdy to tez bym droge [L]kom i egzaminom zajezdzał i trąbił bez powodu. Gdzies trzeba w koncu odreagowac.