Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez
nie masz o tym pojęcia, to po co się udzielasz? w to, że każda blondynka jest głupia, też wierzysz?
|
Udzielam się, bo mam prawo. W to, że każdy policjant spałowałby cię za byle co i powinno się J**** Policję też wierzysz? Prawda jest taka, że grupy hools widzą w piłce głównie sposób na rozładowanie swojej agresji, z tym, że jest to zamaskowane "honorem i wiernością w drużyne". Nie mówie o wszystkich kibicach, ale nie zaprzeczysz, że są tacy, którzy tacy są : D A napisałem to, bo śmieszy mnie obraz łysego kibola płaczącego do kamery, że został skrzywdzony przez policje. Napewno znalazł się tam przypadkiem, a butelka wylatująca z jego ręki w policje to już wogóle jakieś nieporozumienie.
Tak btw. ktoś już tutaj wspomniał, że macie pełne prawo oceniać policje po jakimś tam odsetku złych zachowań, ale jak ktoś napisze złe słowo o kibolach, to odrazu wielki płacz i zamęt, że się telewizji naoglądałem.
P.S.: Nie mam nic do kibiców czy nawet Ultrasów (którzy zajmują się, z tego co wiem, dopingiem). Ale prymitywnego zachowania pewnych małpiszonów-wandali tolerować nie mam zamiaru.