Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abor
Po przeczytaniu 5ciu stron:
Nie wiem jak mozna tak nisko upasc, asus, grebol, czarny, mieczak? Ja wiem, ze w internecie jest fajnie, mozna byc anonimowym etc. Ale panie Boze, jak bardzo sie ciesze ze gracie w tibie i nie bierzecie czynnego udzialu w zyciu spoleczenstwa. Naprawde jest mi przykro, ze tacy ludzie istnieja. Bardzo zaluje ze w Polsce zyja ludzie o takim poziomie kultury, inteligencji i oglady.
Jestem zazenowany postawa ludzi na tym forum, jak rowniez postawa ludzi ktorych uwazalem za normalnych, a znizaja sie do poziomu tego 'internetowego chamstwa'.
No i wstyd mi Ciebie czarny ze mieszasz osiedle dalej ode mnie. Ja pierdoel
:<
|
asus, mleczak. Z waszych wypowiedzi bije tyle nienawisci i goryczy. Nie wiem co sie stalo, czy was skrzywdzil ktos, czy mieliscie trudne dziecinstwo, czy po prostu wplyw srodowiska, nie wiem. Wiem jednak ze pomoc psychologiczna jak i sama nauka w polskich szkolach jest na niskim poziomie. Wnioskowac to mozna z waszego zachowania, jak i tego co piszecie.
Czesto uzywanie podtekstow seksualnych jak i samych zwrotow typu 'jebac' 'dymac' etc sugeruje, ze albo bardzo byscie chcieli odbyc swoj pierwszy raz, albo wlasnie was ktos molestowal w dziecinstwie. . To samo tyczy sie stosunkow homoseksualnych.
Jest mi bardzo przykro ze musieliscie przez to przechodzic i byc moze ciagle przechodzicie. (czymkolwiek to bylo, na bank nie bylo to zbyt mile). Jesli potrzebujecie pomocy nie bojcie sie tego zglosic.
wejdzcie na ta strone:
http://kidprotect.pl/
lub skozystajcie z odsylaczy znajdujacych sie tam.
Jeszcze raz wyrazam ubolewanie nad wasza sytuacja.