Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jaz
Kupić kolejnych kilka postaci? Kupiłem jedynie Zirkova na którym potem i tak zarobiłem. Reszta była wymieniana albo robiona przeze mnie, kretynie.
Może znajdę server z którego mnie nie wypierdolą? To z ilu serverów już mnie wyjebali? Grałem na Morganie przez 3 lata z czego przez około półtora roku byłem w gildii "rządzącej" podczas gdy Ty byłeś jedynie przydupasem Letkiego i Andrzeja. Sprzedałeś Whisperwinda, kupiłeś Rosi therna na którym miałeś hacka i poszedłeś /emocry, sprzedając go do sepiego aby potem odkupić go od niego bo jednak znów zachciało Ci się grać  o Grałeś / grasz na morganie pewnie dłużej ode mnie ale i tak jedyna wojna w jakiej czynnie brałeś udział to ta ostatnia, jeśli mnie pamięć nie myli. Przez większość tego czasu byłeś jedynie żałosnym napinaczem forumowym i pharaoh blockerem, znajdując się czasem w roli duszy game chatu. RZAL. Dać takiemu troche władzy i już w głowie mu od*******a. Keep barking.
|
Widać, że w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Widać komu odpierdoliło, gdy dostał trochę władzy. Ja nigdy nikogo nie sprzedałem - ty tak, dlatego jesteś ścierwem i na zawsze nim pozostaniesz. Dla twojej informacji, patałachu spod kartonu - ja rl pieniądze na tę grę wydałem raz (kupiłem kiedyś PACC). Co więcej, prawie nigdy nie siedziałem na game-chacie, ale co tam - jakiś pies, który potrafił tylko sharować postaci wie lepiej.

Odnośnie wojny - myli cię pamięć, ale jak ktoś ma sieczkę zamiast mózgu, to nic dziwnego. W kwestii bycia przydupasem - nazywaj to jak chcesz, widocznie nigdy nie miałeś kolegów (o przyjaciołach nie wspomnę), którym pomagałeś - cóż, nie moja wina, że jesteś nic nie wartym kundlem.
Pozdro, sprzedawczyku.
@ Grebol
Prawda jest taka, że gdybym się dowiedział kto cię tak skrzywdził, to bym poszedł i cię pomścił...