Cytuj:
Z przyjacielem się jest zawsze do końca, jak coś z jego winy jest to już masz na niego wyjebane ?
|
Sam sobie z własnej winy nawarzył - niech sam wypije. Jak sprawa się rozwiąże - np. wezmą go z komisariatu to go podwiozę do domu, itp. Po prostu się w samą sprawę nie mieszam.
Cytuj:
Życzę cI zebyś się kiedyś na tym przejechał i jak Ty odwalisz jakiś numer i będzie cI potrzebna pomoc to żeby odwrócili się do cIEBIE plecami
|
Buahahaha. Jakoś przez 21 lat nigdy nie miałem takich problemów. Nigdy zaczepek z policją, nigdy niczego. Przypadek? Moi kumple tak samo.
Co do odwrócenia się do mnie plecami - To ja nie chce, żeby ktoś się pakował w moje sprawy i sobie dodatkowo biedy napytywał.
Moje problemy biorę na moje barki.
Aha, ta próba obrażania poprzez manipulowanie wielkimi i małymi literami - żałosna. Nie potrafisz podyskutować bez naskoków?
Cytuj:
no i po co tam podeszli? skoro bylo w miare spokojnie...
|
W miare spokojnie? Masa ludzi śpiewająca zaczepne piosenki nie może być uznawana za spokojną. Spokojni to są kibice w japonii, którzy na meczach po prostu siedzą.
Cytuj:
to tak jakbys pod klatke pelna jakis drapieżników rzucił baranka... efekt bylby podobny.
|
Co za porównanie. Sorka, ale jeśli jedna strona ma jakieś głupie uprzedzenia i z niczego się robi agresywna koło innej grupy - to nie jest problem tych drugich, ale tych pierwszych (w tym wypadku kibiców)
Cytuj:
Wiec po co drażnić ? Staneli by dalej a podbiegli dopiero gdy by bylo goraco.
|
Tylko, że oni mogą być z tego rozliczeni. Tam gdzie może być gorąco - muszą być. Takie ich zadanie i nic im do tego, że komuś się to nie podoba.
Zacznij patrzeć z innej perspektywy.