Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2009, 14:32   #587
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 Pokaż post
Wiem że na pytanie nie odpowiada się pytaniem… Ale dlaczego wszyscy policjanci muszą cierpieć przez grupkę „złych” policjantów, żydzi przez grupkę „złych” żydów, murzyni przez grupkę „złych” murzynów? ;P
pytalem czemu przez pare osob co rzucily na boisko race normalni Ultrasi nie moga ich odpalac.

a co do twego pytania ,

(MOJE PRYWATNE ZDANIE)
-Wiekszosc Policjantow to kretyni i idioci (przynaimniej tych co znam)

-Wszyscy zydzi to zlodzieje i kretacze (przynaimniej tych co znam lub o nich slyszalem z gazet/telewizji itp.)

-Wiekszosc murzynow to cholota ktora macha rekami przed oczami jak cos mowi , tworza gangi co drecza pozadnych obywateli a ich dzielnice śmierdzą i sa zarzygane itp.

Policjantow porzadnych spotkalem 2
Zyda ani jednego
Murzynow tez 2

a tych zlych to nie powiem ile bo nie jestem w stanie zliczyc.

i tu przypada wiekszosc , jak wiekszosc takich jest to opinia idzie na calosc , jak jest to grupka to wtedy mowi sie ze to mniejszosc taki margines

dla porownania

Spotkalem duuzoo Metali ktorzy nie powinni mnie lubic z racji tego ze jestem lysy i slucham Honoru. ale z wiekszoscia sie dogadywalem i tylko paru (moze 2/3 ) to byli debile itp. Wiec moje zdanie o Metalach jest takie ze sa normalni ale jak wszedzie jest paru idiotow. Ale jak by wiekszosc byla idiotow wtedy moje zdanie by sie zmienilo.

Ogolny rzecz biorac moje zdanie jest takie ze "większość mówi o całości."

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 01-09-2009 o 14:34.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem