Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2009, 14:48   #595
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 Pokaż post
Pewnie znasz ich niewielu. Więc dlaczego mówisz że policjanci to kretyni, skoro w całej Polsce są ich setki/tysiące?

Zapewne też znasz ich kilku (o ile w ogóle), a z reguły w telewizji, gazetach szukają sensacji i mówią o złych osobach (nie tylko o żydach, o Polakach na przykład też)… Wnioskuję z tego że powinienem być mizantropem, gdyż w telewizji i w gazetach zazwyczaj mówią o złych ludziach.

Pewnie nie znasz żadnego murzyna, a zdanie o nich wyrobiłeś sobie, oglądając chore filmy z Hollywood. PS. Ty też dręczysz pozostałych obywateli (murzynów i żydów) i z tego co pamiętam mówiłeś że mieszkasz w nieciekawej dzielnicy.

Więc o co Ci chodzi?
Policjantow znam kolo 15-20 mniej wiecej z czego 2 normalnych

zydow osobiscie znalem z 20 (ale o wielu slyszalem w gazetach i tv) + widziamem cale tlumy na ulicy w ich dzielnicy , zaden normalny

murzynow znalem osobiscie kolo 30/40 + widzialem cale masy na ich dzielnicach. normalnych : 2

Mieszkam w normalnej dzielnicy ;D znaczy u nas miasto dzieli sie na 3 rejony
1. Pewne osiedle gdzie wiekszosc to narkomani
2.Domy jednorodzinne , tam wychowuja sie takie dzieci bogatych rodzicow
3. Miasto , zbior osiedli gdzie od malego wychowujesz sie pod blokiem , szybko poznajesz co to alkohol , papierosy itp. nawet czesto jakies nawalanki sa

aa i jak bys watpil ze ich tyle widzialem to Ci powiem ze 2 lata mieszkalem za granica wiec sie naogladalem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
Ja tylko chcę przypomnieć, że rasizm nie jest mile widziany na forum, a już tak mocne uogólnienia kierowane w stosunku do Murzynów i Żydów aż się proszą o ban z miejsca. Swoją drogą podjąłbym polemikę na temat tego, co Ty, drogi Albertusie, w ogóle możesz wiedzieć o Żydach, ale to nie miejsce na to.

Czy tylko mi Albertus przypomina Mystlicha?
koles mnie zapytal , wiec mu odpowiedzialem.

a to moje prywatne zdanie , ze jak znam powiedzmy 10 kolesi X z czego 8 to debile to smialo moge powiedziec ze X to debile.

PS. Ok , koniec tematu bo znowu mnie prowokujecie do przedstawienia pogladow za co znowu dostane bana bo modowie nie widza kto te tematy zaczyna.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 01-09-2009 o 14:50.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem