Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2009, 15:03   #3296
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrju88 Pokaż post
A ja się na Jacusia nie gniewam bo to mój ziomeczek z tibii forever i co by w tej grze nie zrobił to i tak to się nie zmieni (tak samo jak z Robertem). Tylko mi się troche smutno zrobiło jak mnie pocisnał mimo tego że nic złego nie zrobiłem. Więc Wiszu, mylisz się co do Jacka Jacek grał tu dłuuugo i miał dużo wyższą pozycję niż Ty czy ja, przynajmniej w moim odczuciu. A co do sharowania, sam chętnie bym z nim posharował XD
Szczerze, wali mnie to jaką miał pozycję, bo cytując stare powiedzenie "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna", a on skończył jako totalne zero. Szczerze powiem, że drugi owner Arcy Volltia był dużo bardziej w porządku.

@ Jaz
Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem.

@ Grebol
Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?

@ Serowel
Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści.

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 01-09-2009 o 15:08.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem