Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
Oceniam oczywistą nieprawde zawartą w jego słowach. Pisze co mu ślina na język przyniesie.
|
mieszkalem za granica , mialem murzynow w klasie i w szkole. A wtedy nie bylem takim rasista i normalnie gadalem z kazdym... Pogladow rasistowskich zaczelem nabierac po 1,5 roku mieszkania tam , i ciagle mi sie to umacnialo gdy widzialem kolejne rzeczy co tam sie dzieją.
PS. mogles poczekac chwile , i jak koles by odpalal samochod wtedy pownienes na milicje dzwonic , jak by sie polozyl i spal to niech se spi. Takie moje zdanie. Ja na te wakacje widzialem kolesia co lezal na chodniku pijany (sam tez wstawiony bylem ;D ) to pomoglem mu wstac i zaprowadzilem w pewne krzaki zeby go policja nie zgarnela, a tam mogl sie wyspac , wytrzeźwieć i isc gdzies. Mysle ze zrobilem dobrze , Ty bys w takiej sytuacji zadzwonil na policje???
PS. Cytrynowy
ja mysle ze jak 38/40 to frajerzy , to w przypadku 1000 - 100000 czy calych milionow bedzie podobnie.
jak nie , to przyznam sie do bledu i przeprosze. Ale jak narazie w moich oczach jest tak jak napisalem powyzej.
Co do tych Siemiatycz , sa u nas tez dobre rzeczy , tylko ze ja o nich nie mowie. Ale nie obrazilbym sie jak bys tak powiedzial bo z x histori ktore o tym miescie opowiadam wiekszosc jest na ten temat. Wiec w TWOICH oczach moze to tak wygladac.