Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2009, 17:19   #47
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
To dlatego tylu ludzi tam nie zdaje. Ja myślałem, że tam chodzą debile, a to po prostu ludzie zachwyceni szkołą.
kto co lubi , akurat ja i kumple uwazamy ze to najlepsza szkola jaka nas spotkala (ja uczylem sie juz w 7 szkolach ) i w kazdej z 6 mialem problemy z nauczycielami i duuzo godzin nieuspr.

Powiem wam tak , U nas z nauczycielami gadasz spokojnie jak z kims w porzadku , na lekcji czesto sa pytania prywatne , ze strony nauczycieli jak i uczniów. lekcje sa fajne i przyjemne (nie trzeba sie martwic o oceny , jak chcesz to zdasz , chyba ze wyjatkowo sie starasz o pozostanie w tej samej klasie) Czesto na lekcjach ogladamy filmy (wchodzi nauczyc-iel widzi ze ogladamy film i mowi "szybko lekcje z 20 minut i cisniemy dalej) ;D smiechu jest bardzo duzo , przynaimniej raz w tygodniu placze ze smiechu ;D glownie glupota kolesi ;D i zachowania pewnych elementow. Pod szkola mozna palic i pic , (ja tam nie pale , ale palacy sa zadowoleni) Ogolnie do szkoly sie idzie z usmiechem na twarzy ;D

Osobiscie nie moglem sie doczekac 1 wrzesnia glownie dlatego ze do roboty trzeba chodzic ;D pierwszy miesiac mialem urlop pozniej pochodzilem 2 tygodnie i mialem wypadek , wiec na zwolnieniu siedze ;D teraz na wrzesien tez dostalem wiec bede chodzil tylko do szkoly.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem