Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2009, 18:52   #3303
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Szczerze, wali mnie to jaką miał pozycję, bo cytując stare powiedzenie "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna", a on skończył jako totalne zero. Szczerze powiem, że drugi owner Arcy Volltia był dużo bardziej w porządku.

@ Jaz
Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem.

@ Grebol
Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?

@ Serowel
Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści.
Ja pierdole to tylko gra i po moim odejściu w stosunku do każdego zachowywałem się wporządku a to, że dla niektóre osoby moją zmianę strony potraktowały jak zabicie im rodziców czy też backstab w rl to już nie moja wina. Ja do tej gry podchodziłem tak, że pobić się pixelami możemy i nie zmieni to mojego nastawienia do ludzi których lubię. Mam inne poglądy na niektóre sprawy - idę swoją drogą, lecz nie robię nic co mogłoby zaszkodzić ludzkiej stronie moich przeciwników w grze (nie obrażam ich, etc.) Trochę zagmatwałem, ale może ktoś to zrozumie. Jakoś nie mam czasu żeby lepiej to rozpisać ani nie widzę też powodu dla którego miałbym robić to na publicznym forum.

Ostatnio edytowany przez Jaz - 01-09-2009 o 18:56.
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem