Ograniczeni jesteście, bo killka stron temu pisałem, że ten faul był celowy. NIE napisałem, że X to Wasyl a Y Witsel, napisałem jaki to by miało skutek, gdyby to dotyczyło KAŻDEJ kontuzji typu zerwane więzadła etc. Nie mówie co na świecie, mówie co w POLSCE. Nie wykorzystywano by tego, nie płacono by za to? Kulisy polskiej piłki wychodzą do dziś, a wszystko jest powiedziane w Polskim filmie pt. "Piłkarski Poker". Jednym słowem, bo nie sądze, aby wasz poziom był rzeczywiście wysoki, mielibyśmy jeszcze większe GÓWNO niż jest teraz.
@edit
Ignorantami jesteście wy, bo patrzycie przez pryzmat najlepszych lig świata, gdzie ludzie poradzili sobie z tym problemem jakim w Polsce jest korupcja doskonale (Włochy). Są ludzie, którzy nie tak jak wy olali polską lige bo albo jesteście z małej wioski i nikt was wierności jednej drużynie nie uczył (jeden z powodów dla którego kibicuje drużynie w polskiej lidze) albo po prostu dla was liczy się sukces i wasze Manchestery etc. Owszem, ja również kibicuje drużynie z BBVA (Barcelona), ale powiedzcie sobie szczerze, kibicowaliście jej za czasów Kluiverta, kiedy Barcelona mocna była, ale nie aż tak jak teraz?
Ostatnio edytowany przez Swiety - 02-09-2009 o 19:43.
|