Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dracone
Ey no czytałem poradnik i wgl .. starałem sie robić wszystko tak jak było napisane .. gram knightem od 2 dni .. mam 10lvl bo nie expie tylko próbuje skilować  mam skile 36/35 .. 2 lvl skila wbijam w 1h .. to troszke nie za długo ?  skiluje combat knife'em przeważnie na trolach lub orkach wariorach ..... ey robie cos nie tak ? 
|
pewnie człowiek zainteresowany mnie już nie przeczyta, ale co do tego, że ktoś wspomniał, że po tylu aktualizacjach od 2004 roku coś sie mogło zmienić, to z własnego doświadczenia moge dodać, że skillowanie knightem na lvlu niższym niż 15 się nie opłaca czasowo.
Otóż od kiedy hity zależą nie tylko od broni, skilla ale i też od lvla lepiej jest najpierw nabić troche tej naszej "siły" w expieniu do tego chociaż 13-15 lvla, żeby potem słabą bronią jakiekolwiek i do tego dość regularne hity zadawać. Bo i owszem - może uda nam się walnąć raz czy dwa, ale przecież nam chodzi o jeden bloodhit na 15 sec (zakładając, że walimy i dostajemy same chmurki) żeby było najekonomiczniej;]
a co do tego czy jak bije więcej potworków niż dwa, to czy leci szybciej shielding? wg mnie na chłopski rozum owszem;] tzn zwiększa to nasze szanse pod warunkiem, że bijemy ten bloodhit na 15 sec. Bo potworek nie zawsze swój hit daje na naszą tarczę - czasem idzie w zbroję i wtedy ten trzeci nadprogramowy potworek mógłby walić ten drugi możliwy dla nas do przyjęcia poof na tarczę;] Niemniej sam preferuję jednak na dwóch potworkach, bo to bezpieczniej jak się na chwilę na AFK zostawia;]
pozdr4all
PS: Wybaczcie jeśli moje wypociny teoretycznie uzupełniające były wypowiedziane już wcześniej w ciągu tych 51 stron postów, których nie ogarniałem;]