Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2009, 17:21   #131
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik Pokaż post
true. Ale tez nie kazdy 15-latek (czy ile tam sie teraz ma jak sie gim konczy) w tym wieku juz wie, co chce w zyciu robic. Malo to jest przypadkow, gdzie nawet po napisaniu matury taki typek nie wie co studiowac, co ma byc jego przyszloscia? Technikum to jest juz jakis nieco bardziej swiadomy wybor, bo tam ksztalcisz sie pod okreslonym katem, a ogolniak... na cholere te profile, skoro wszystkie i tak wygladaja tak samo, z ta roznica, ze pewnych zajec masz o 2 godziny w tygodniu wiecej, a pewnych mniej? Utarlo sie, ze ogolniaki najlepiej przygotowuja do studiow, a ja tam twierdze, ze to bullshit, bo to tak jak w gim - bierzesz wszystko po troche, a w ostatecznosci i tak gowno umiesz, bo na niczym nie skupiono sie wystarczajaco.

Inna sprawa, ze po technikum mozna dokonac obrotu o 180 stopni i z tym profilem na studiach nie miec nic wspolnego, czego ja sam jestem doskonalym przykladem... ;P
no tak , ale jak koles przez gimnazjum przechodzil z klasy do klasy ledwo , mial poprawki itp; to czemu taki ktos mysli o studniach i dobrej pracy??

bardzo szanuje tych ludzi ktorzy sa zdolni i sie ucza , ale nie moge scierpiec tumanow pchajacych sie do liceum , czy na studia. a takich napewno jest duzo.

--- Albertus dodał 1 minut i 50 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwin Pokaż post
95% zawodówkarzy to ten pierwszy rodzaj i to prawda, że to przygłupy.
moze nie 95% ale to fakt , ze jest duzo przeglupow , tylko ze oni maja madrosc zyciowa , bo chca sie nauczyc jakiejs roboty i to robic zeby z tego zyc. Co w tym glupiego?

Dla mnie duzo glupsi sa ludzie ktorzy byli takimi samymi (moze troche mniej) przygłupami a poszli do liceum.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 03-09-2009 o 17:24. Powód: Automerged Doublepost
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem