Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2005, 15:50   #150
Artlon
Użytkownik forum

Artlon's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Płock

Artlon ma numer GG 7453049
Domyślny

Dobra po tylu propozycjach, bo zmusiłem się, aby wszystkie przeczytać, aby nie napisać powtórki, mogę wystawić swoją opinię, mimo iż nie założyłem tematu, ale muszę to powiedzieć: czy większość forumowiczów nie umie czytać ? to mają być poważne propozycje, a większość tych waszych w stylu: kaleka, nauczycielka itp. są po prostu żałosne, wogule nie śmieszne i totalnie nie pasują do klimatu. Kolejną rzeczą jest chyba masowy brak wyobraźni, bo połowa osób walnęła niby najsilniejszego potwora w całej tibi...wow ale trudno jest dać potworowi milon hp i milon xp i najlepsze przedmioty do lootu i się podniecić, że jest coś potężnego...super orginalne, że aż szkoda gadać i strasznie nudne...naprawdę błagam was o troszkę więcej wyobraźni bo co za problem jest wymyśleć 10000 wersji demona...jednakże paru forumowiczów naprawdę przyłożyło się do tematu i pokazali popis swej wyobraźni, co sprawia, że ich potwory wcale nie musiały być silne, ale za to były bardzo ciekawe i klimatyczne, a chyba to jest najważniejsze, aby się dobrze w tibi bawić.
Tak na marginesie powiedzcie mi co sądzicie o potworkach w sillentowym stylu tj. marionetki, manekiny itp. dziwne monstra i nie mówię tu o różowych słoniach w magic plate armorze tylko naprawdę mroczne i smutne potwory, których aż żal zabijać z ich cierpienia...jeżeli się wam spodobają mogę parę rozpisać
Artlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem