Dobra po tylu propozycjach, bo zmusiłem się, aby wszystkie przeczytać, aby nie napisać powtórki, mogę wystawić swoją opinię, mimo iż nie założyłem tematu, ale muszę to powiedzieć: czy większość forumowiczów nie umie czytać ? to mają być poważne propozycje, a większość tych waszych w stylu: kaleka, nauczycielka itp. są po prostu żałosne, wogule nie śmieszne i totalnie nie pasują do klimatu. Kolejną rzeczą jest chyba masowy brak wyobraźni, bo połowa osób walnęła niby najsilniejszego potwora w całej tibi...wow ale trudno jest dać potworowi milon hp i milon xp i najlepsze przedmioty do lootu i się podniecić, że jest coś potężnego...super orginalne, że aż szkoda gadać i strasznie nudne...naprawdę błagam was o troszkę więcej wyobraźni bo co za problem jest wymyśleć 10000 wersji demona...jednakże paru forumowiczów naprawdę przyłożyło się do tematu i pokazali popis swej wyobraźni, co sprawia, że ich potwory wcale nie musiały być silne, ale za to były bardzo ciekawe i klimatyczne, a chyba to jest najważniejsze, aby się dobrze w tibi bawić.
Tak na marginesie powiedzcie mi co sądzicie o potworkach w sillentowym stylu

tj. marionetki, manekiny itp. dziwne monstra i nie mówię tu o różowych słoniach w magic plate armorze tylko naprawdę mroczne i smutne potwory, których aż żal zabijać z ich cierpienia...jeżeli się wam spodobają mogę parę rozpisać