Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luka$ek
Chłopie,czytam twoje posty i widzę jak puszczasz kłamstwo za kłamstwem,"ale my tym obijaniem się nie robiliśmy nikomu krzywdy,oprócz właściciela który był bogaty i wredny"
Tak napisałeś bo bogaty i nie powinno mu to przeszkodzić,a taka prawda napisałeś tak żeby cie nie jechali,mam na osiedlu takiego bajkopisarza i ma podobny tok myślenia w kłamstwach do ciebie,wy*******aj do szkoły ortografii się uczyć,"oprucz" podstawy ortografii trafić powinny do ciebie już w podstawówce,chociaż pewnie nie miałeś czasu się uczyć bo codziennie na*******ałeś się z 30 dresami i z 70 policjantami.
|
nikt ci nie każe wierzyć , ja nie mam powodów by kłamać i to tylko twój problem. A jakbyś chciał wiedzieć co robiłem w 1/2 klasie ^podstawówki to powiem ci ze bardziej skupiałem się na czymś z czego mogę się pośmiać i na rysowaniu (już od małego rysowałem w zeszytach itp.).
PS. ja w szkole bylem w srode , i wcale sie nie ciesze bo sie poniedzialku nie moge doczekac
a co do tych plyt gipsowych , to wedlug mnie na maly pokoj (gdzie jest troche takich miejsc gdzie jest troche pier. sie w kawalki) to 1/2 dni powinny starczyc dolicz ze trzeba takie cos z takim czyms przybic zeby do tego visowac plyty.