Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arkanian
1.witaj taki paladynem mysle że byłoby ci najlepiej na cyclopolis coś pamietam że około 30/h było moze więcej a + będziesz miał bo będziesz uciekał przed potworami.
2.Na małpy raczej waste będzie bo już nie ma takiego lota jak kiedyś i jak ci wyjdzie po 5-6 małp to waste.Małpy są w port hope
3.Mysle ze najlepiej będzzie jęsli pojdziesz na trapid -2
|
Dzięki za odpowiedź i odpisze punktami jak tam z tym expem było
1. Cyclopis, hmmmm. Jeszcze nie byłem i nie mam zamiaru bo pewnie są tam smithy i pełno ludzi.
2. Byłem na małpach, ale BARDZO DUŻO LUDZI. Expiłem na 0 bo -1 zajęte przez 100+ a na 0 biegały jakieś 68lvl. Miałem max. 17k/h expa i wyniosłem w lootbagu 200 kamyczków, 5 plater armorów i wanda jakiegoś. Ogólnie można poexpić tam jeśli tyko chcesz kamyczki na skillowanie.
3. Jeszcze nie byłem na trapid -2, ale byłem na -2 Peninsula Tomb. Na -1 praktycznie 0 expa, ale na -2 mam 20-25k/h. Można to porównać z tombem facc, lecz tutaj jest więcej miejsca do uciekania i wiadomo tutaj 0 osób było, ale tylko troszkę mniej kaski, ale były Two Hand Swordy i to nawet 3. Użyłem tylko 4 mana potiony bo nie miałem antidote i dużo używałem Utani Hur. Po 1.5h expienia miałem 3k jakoś. Poexpie tam do 35lvl a potem może jakiś inny tomb.