06-09-2009, 03:37
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serowel
Nom, raz pamiętam dałem loga przy "x-logu", dzięki Romkowi i Waszemu zajebistemu ogarowi =] Nie dość że wyjście trapowało 15~ osób, a z 7 biło to wszedłem na ten daszek 3 razy, a jak już dałem x-loga to mnie mózgi wysunąć nie mogliście, sam romek i arx Was ogarnął! XDD buhahah, żebyś słyszał ten śmiech na vencie - BEZCENNE ^^
A drugi raz to mnie w te 10 osób na cemetery -1 w wąskich korytarzach trapnąć nie mogliście  Jedyny fail jaki tam strzeliłem to po przejściu za mwalla, założeniu ssa, might ringa nie włączyłem utamki bo jebły mi się hoty i szybko dałem x-loga :x Ale trzymałem się 45~50 sec!
Chciałbym Cię uświadomić, że żyjemy w XXI wieku i zacofanie na wsiach nie jest takie jak pół wieku temu. Zazwyczaj osobę ze wsi kojarzy się z typowym brudnym, głupim wsiochem który za*******a na polu 10h dziennie. A więcej brudasów i kretynów znajdę Ci w Twoim mieście na ławkach przed sklepami i w domach, e-napinaczów.
|
Czy ja mówię o całej wiosce? Nie? No właśnie, mówie o tym jednym idiocie który dopływa szybciej do chleba niż rumun.
11:22 Dizt Cold [60]: Czasem budze sie w nocy z krzykiem na ustach "URIZAAA NIEEEE"
|
Cytuj:
w thais buszuje gang niejakich pytongow,same noob chary a robia swoje...
|
|
|
|