Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
w czasach gdy manasy kosztowaly 50gp i dawaly kolo 50 many, zrobienie bp uhow na mf wyniosloby cie 2k, wiec nie uwierze, ze ktos byl na tyle glupi, zeby kupowac je za 4k.
poza tym nadal jesli nie uzywales mf, to wiekszy zarobek byl ze zbierania golda z rotow (nawet bez loota) niz z manasittingu z uhami.
|
Hmmm jestes od 2004 zarezerwowany na forum tibia.pl i klocisz sie z prawda? Widocznie nie miales Uhmakerów, ja gralem na Julerze, bp UH kosztowal 3k, nie mniej nie wiecej, jak sie sprzedalo za 3,2k to bylo sporo. Mialem 4 Uh makerow, tasker dzialal na jednym kompie a na drugim kompie gralem swoim main charem

kasa byla spora
Mi osobiscie podobala sie Tibia 7,4 moze dlatego ze w tą czesc dopiero zaczalem grac, nie podobaly mi sie rozczki i kazdy pozniejszy update to porazka dla mnie... Jestem prawdziwym polakiem ktory nie lubi zmian
Co do zmianow servera, moze byc ciekawie, osobiscie w tej chwili, nie mam zadnej postaci ktora moglbym przeniesc, wiec ja z niej nie skorzystam

Prawdopodobnie gdybym mogl to szkoda bylo by mi pacc'a
czy mi sie zdaje, czy Cipsoft sugeruje, ze powstana nowe servery kazdego typu? :>
pzdR!
Edit:
hmmm wieksza kasa z rotow niz z UH makerow? eeeeeee, nie badz smieszny

dziennie robilem 10-15 bp UHow

i to bez wysilku

a main char na soldach, pozniej na guardach tez ladna kase trzepal

echhhh, pozostaly tylko wspomnienia