Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2009, 14:42   #6
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Treść raportów, jakie zostały wysłane, dotyczyła próby ominięcia cenzury poprzez dodawanie kropek, co rzeczywiście miało miejsce w obu postach. Po głębszym namyśle stwierdziłem jednak, że wykroczenie jest nieszkodliwe jeśli omija się cenzurę podając jednocześnie link z widocznym rozszerzeniem, toteż cofnąłem obydwa bany.

Chciałbym jedynie dodać, że skoro już gratuluje mi się tylu rzeczy, to ja również chciałbym pogratulować autorowi tematu niebywałej umiejętności czytania ze zrozumieniem (cytuję: „Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.”, a nie „stwórz nowy temat”) oraz niezwykle wysokiego poziomu kultury.

Informacja w podpisie odnosi się do przysyłanych przez użytkowników PW typu „Przejrzyj temat xxx thread, bo są tam same kłótnie, a zero zdjęć”. Sądzę, że nikomu nic złego się nie stanie (oczywiście poza jerrrym i hakerem palte setów ), jeśli od czasu do czasu wykorzystam moje uprawnienia do wyrywkowej moderacji.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 06-09-2009 o 14:47.
Rothes jest offline