Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2009, 18:13   #154
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

tez bym sie przeniosl z amerykanskiego na niemiecki ... ale szkoda mi tych rzeczy i kasy... Bo to nie bedzie przenoszone , w sumie nic wielkiego nie mam ale zawsze to cos... zobacze moze ktos sie bedzie chcial zamienic , ale czy znajde kogos kto mi da kase na niemieckim no pvp a ja mu na amerykanskim no pvp......

EDIT.

sorka zle doczytalem , czyli przeniesie to co mam na sobie i to co mam w banku? ale depo juz nie? wiec sie opchnie te pare rupieci i gra muzyka ;D a juz sie balem... no jak na niemieckich mam nie miec freezow to zaplace cip softowi kazda sume za przeniesienie sie , nawet jak bedzie to w granicach 400-500 zl

tam ktos pisal ze nikt nie bedzie przechodzil itp.

Ja osobiscie przejde tylko ze wzgledu na lokacje servera (oczywiscie najpierw polaze noobkiem na niemieckim w celu sprawdzenia freezow itp.) Jak nie bede mmial z moim netem na niemieckim freezow to odrazu place pieniazki i gram na niemieckim. Mysle ze tak zrobi wiekszosc polakow z servov amerykanskich

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 06-09-2009 o 18:20.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem