Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
Jeżeli nadal myślisz ze 12 latkowie w młynie to zal , to jesteś w błędzie. Większość Ultrasow zaczynało już za młodych lat , i zobacz ze ja chodzę na mecze od 11-12 roku życia i teraz jestem uznawany za jednego z wierniejszych kibiców , bo jestem na każdym meczu. Ostatnio miałem wypadek który powinien zakończyć się śmiercią , bylem tylko połamany i na mecz poszedłem (szedłem ponad godzinę (z wielkim bólem) i doszedłem do polowy drogi to mnie kolega podwiózł) ale doszedłem.
|
Nie mowilem o 'mlynie' tylko bardziej o hools. Do samego spiewania, robienia oprawy itp nic nie mam, ale co z takiego 12-letniego dziecka wyrosnie? Bedzie "oddany" klubowi (a bardziej bedzie biegal i spiewal "legia k***a", napinal sie przy 15 kolegach, czym demoralizuje siebie i swoich rowiesnikow - przykladow jest wiecej, wymienilem tylko kilka), a co z nauka? Zakonczy na gimnazjum? Bedzie sie utrzymywal z rodzicow? W wiekszosci takich przypadkow w wieku 12 lat ci ludzie zaczynaja palic, pic, zaczynac brac narkotyki, wchodzic w zle towarzystwo co nie jest raczej wskazane dla ich wieku. Pozniej przez to rodzi sie pokolenie jotpe.
Nigdzie tez nie wspominalem o oddaniu klubowi.
@down
Tylko po co to niszczyc? Budziles u nich szacunek? A tym innym naprawde daje to satysfakcje? Geez... (tryb przeszly, jak nic juz nie robisz/nie robicie to git)
@2down
Moze jakies argumenty? Taki "metal", jak to nazwales jest nieszkodliwy - czlowiek moze byc ubrany jak chce, wyznawac co chce, sluchac czego chce. A to JP... nie dosc ze lamie zasady, to jeszcze to jest takie tragiczne, ze az glowa boli.
@Grubson
Cytuj:
Nie wiem gdzie widziałeś 12 letnich "hools" (daje cudzysłów bo tyle oni mają z takimi sprawami związku co moja prababcia) ale tacy rozwrzeszczani gówniarze zazwyczaj dostają w cymbał od tych 20-letnich kolegów żeby sie uspokoili bo przynosza wstyd...
|
A zebys wiedzial, ze widzialem. W moim przypadku ci 20-latkowie szczycili sie, ze "wychowali" takie pokolenie, a nie dawali im w pysk.