Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2009, 20:13   #13936
Damicoras
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 07 2009

Domyślny

Witam,

Gdzie mogę wyexpić kumpla sorca 21 lvl FACC, 19 mlvl, spirit cloak, p legs, leather bootsy, steel helmet, dwarven shield, wand of decay? Ja jako bloker 58 EK, PACC, 81/81, 6 mlvl, bright sword, DSM, RH, demon shield, knight legsy i bohy. Na full defie, bez shootania w potworki. Myślałem o lurowaniu GSów przed świątynie na POH, i kolega by stał na utamie 1 sqm od schodków do świątyni. Można dużo manasów zużyć (spokojnie kilka BP). Liczy się tylko jak największy exp/h.

EDIT:
Ja na 55 EK 81/81 z w.w. EQ próbowałem tam, lurowałem po 4-6 na klate i rozwalałem z exori. Było spore waste, nie opłaca się, 50k/h. Lepiej idź na Banutę surface, jak tam masz pusto, i dużo ludzi na serwerze (szybkie respy) to tam możesz wyciągnąć 45k/h, a leci sporo kasy i ape furów. Ale raczej nie ogarniesz, bo tam żeby doganiać małpy które przed Tobą uciekają to trzeba mieć 50 lvl + BOHy. Tylko tam to żeby sobie godzinę poexpić to trza wziąść z 4-5 BP MF i 1 BP strongów na wszelki wypadek jakbyś zlurował całą banutą na siebie. Polecam w takim razie Lagunę Islands. Tam jest b. dobry profit. Mowa o surface, i -1 jak masz dobre skille (bo na thornbacki trzeba mieć dobre skille i broń bright sword albo lepsza). Ja tam wyciągam 35-40k/h, i dużo większy profit niż na Banucie.
A jak czysto dla zarobku kasy, to scaraby hidden -2, bądź inne -2 lub -3. Tam nie powinno Ci schodzić dużo MF (na -3 hidden już sporo schodzi). Exp koło 20-25k/h, ale tak jak mówię MF mało schodzi, i dużo kasy leci.

Ostatnio edytowany przez Damicoras - 06-09-2009 o 20:20.
Damicoras jest offline   Odpowiedz z Cytatem