Temat: nowość
Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2004, 09:34   #14
Majen
Użytkownik Forum

Majen's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa

Majen ma numer GG 3010433
Domyślny Tradycja to tradycja!!!

I znowu doszło do sporu między Mną a Gremlinem.

Ty dwa posty wyżej czy wiesz, że z trola moze wypaść nawet do 10 gc, i Silver Amulet, można znaleść też trupy tych co czytali to forum i dowiedzieli sie z niego że jak pujdą tylko z tarcza i bronią to im szybciej skile lecą(nie chce mi się go teraz szukać ale jak znajde zamieszcze link) a to wielkie kłamstwa jak pujdziesz z samom tarczą i bronią to najwyżej nauczysz się szybko drzwi z klucza otwierac bo niebędziesz miał żadnych szans z 3-5 trolami.

Cytuj:
Ps.
Bestmajen nabawil sie jakis kompleksow na moim punkcie
Wypada potrzymywac tradycje:
- slima rozwalisz, ale pojedynczego, trafisz na replikujace sie i rycerza na 30 moga sciagnac jak sie zabapisz/nie masz UH.
- ghula paladynem z luku, inaczej bedzie to dosyc niezdrowe.
No więc tak jeżeli na Trolach uzbieraleś 5-10 K to maż zapewne 11-13 lv. i na takim poziomie powinienłeś mieć skile shieldniga na 40+ i ataku 45+ więc z Dh,Fs i tarczą Dwarven Shield rozwalenie 4-5 Slimów to betka, a szczegulnie w jaskini gdzie mogą cie gura trzy atakować, a zresztą jak nawalasz matke to nawet pięciu może cię atakować a i tak przezyjesz zresztą możesz mieć IH i uzywać Exura.

Ghoul na 13-14 potrafi mi zabrać 10 Hp a jeżeli ssie zycie to nawet 50 więc tu radze uważać ale bez prszesady.

Może po tym komentażu nie padne, ale pamiętaj, jak uszłyszysz, że jakieś dziecko (15-to latek[ale licze się do rocznika 1988 bo urodzilem sie 2 listopada]) powiesiło się na kablu od bezprzewodowej myszki, to to będzie wyłacznie twoja wina!

A teraz lista Gramlina co warto braćWg Mnie)
Viking Helmet- 39 oz. wart 66 gc~ 1,69 gc za 1 oz.
Mace- 38 oz. warta 23 gc~ 0,589 za 1 oz.
Sword- 35 oz. warta 25 gc~ 0,714 za 1 oz.

Re: Down Down-
Z Ghoulami jest jak ze Skeletonami, może ci nic nie odebrać a może być tak że dwa razy użyje wysysania życia, a jeżeli chodzi o slimy to dzisiaj miałem fajną akcje gdzy nawalalem matke i byłem w wąskim korytażu, (1 pole szerokości) i właśnie w tym momenće rażmnożyły się i nie miałem jak uciec, wkońcu gdy rozwaliłem matke to byłm w pułapce bo byłem zablokowany między dwoma polami trucizny. Wkońcu znudziło mi się czekanie i postanowilem se ponich przejść.(Slimy są wredne)
Majen jest offline