Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2009, 21:05   #22
piternet
Frequenter

piternet's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Radom
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
piternet ma numer GG 8247274
Domyślny

Cytuj:
Mnie po prostu jako studenta informatyki denerwują rzeczy które są niezabezpieczone. Oczywiście doświadczonym użytkownikom nie grozi shackowanie konta, ale takie dzieci 12 letnie które grają w tibie są całkowicie bezbronne i tracą itemy na których zdobycie musieli włożyć dużo pracy. O nich powinien pomyśleć cipsoft i zwiększyć bezpieczeństwo.
DObra, panie studencie informatyki, ja studentem to nie jestem, rozumiem jesteś ode mnie dużo bardziej doświadczony, ale co nas/cipsoft obchodzą jakieś 12-nastolatki. Lol, mówisz że są bezbronne, to chyba jak je rodzice biją... Jak to bezbronne, jak już tu ktoś wspomniał do hackowania w tibii używa się prostych wirusów, którymi można zarazic się w 99% jedyni8e przez własną głupotę... głupota = w rezultacie utrata ukoffanych 'itemkow'!

Tyle na ten temat. Apeluję do innych userów - proszę, koniec z takimi tematami. Takiego rozważania są bez sensu!
Wszystko o gildiach
Wszystko o staminie

piternet jest offline