Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
To ja już wolę EuroBasket, mimo że jestem bardzo ciemny w tym temacie. Z tego co oglądałem to Ignerski ładnie tam karał z Gortatem i Loganem (co spojrzałem dokładniej, to piłka wypadała mu z rąk), Lampe imho troszkę słabiej, zwłaszcza na początku...
|
Igi mial dobra pierwsza polowe, ale strasznie nerwowy poczatek drugiej. Logan na odwrot - pierwsza polowa tak sobie, ale druga duzo lepiej. Lampe - jak on zacznie kiedys bronic, to bedzie miszcz (chociaz 4 bloki i tak zasadzil)
Cytuj:
Teraz oglądam Litwa - Turcja, wynik ciągle w okolicach remisu (33-32), ładny meczyk no i zapowiada się ciekawa końcówka Ciekaw jestem jutrzejszego spotkania, trzeba się wystrzegać tylu błędów co dzisiaj co w połączeniu z większą rotacją (bo sie zajadą chłopaki, a rezerwowych mamy niezłych) może sprawić sporo radości.
|
z niezlych rezerwowych to w sumie tylko Szubarga (o ile zdrowie pozwoli), Szewczyk, Roszyk i... to wszystko. Chylinski fail, Witka wiadomo - pod presja ma kupe w gaciach, Wojcik pamieta jeszcze dinozaury, a Skiba jest tam od podawania bidonow.
Cytuj:
Gdybym miał kilka dyszek do wydania to nawet bym się wybrał na któryś mecz...
|
chcialbys. Biletow nie ma od daaawna. Gdyby byly, to w tej chwili bym byl w drodze powrotnej z Wroclawia, a nie siedzial przed kompem.
statsy Polska - Bulgaria