Cytuj:
Oryginalnie napisane przez insanekid
witam, mam dwie wysokopoziomowe postacie, mianowicie jest to 191 ek i 160 rp i nie wiem którym mam grac. moze mi jakos doradzicie? 
|
praktycznie to ja bym wziol ek jesli masz tam 9 mg lvl mozesz duzo zdzialac jesli ci brakuje troche % zawsze mozesz do dobic knight zarabia kokosy ;p wiec dobicie niebd dla ciebie takim duzym waste mialem rp i kazdy to muwi oh jakie te hity z assasinek wielkie o moj boze po 600k w ludzi hoho jak fajnie i wogule stwierdzam ze knighta jest lepszy kwestia gustu kazda profesja sie dobrze pekuje w zaleznosci od terenu

pallem pk na dystans masz w sumie fajnie ale jak idzie na kombo niewiesz jak z assinka bd czy za 200 czy za 50? a z sd walniesz za 100 mysle a knightem zawsze z utito pociagniesz duzo + satysfakcja ze cie latwo nie ubija ja bym gral knighta zalezy czy grasz na pvp czy no czy chcesz nim tylko expic czy warowac tez jesli np same expienie bez wara noto lepszy rp poniewaz fajniejsze expy w sumie niz ek ale to zalezy bo ek mozna botowac zarobic te 1kk i sie zabawic na frostach czy cus z reszta sam wiesz bo widac po lvl
--- Krakoww dodał 3 minut i 38 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vincyl
Ale mnie rozbawiles ;D
@Topic
Knightem na tym lvlu solo fajnych potworkow nie bobijesz wiec potrzbeny jest zgrany team shooter + sio a pallkiem to bierzesz assasinki i bijesz co chcesz.
Wniosek
Knight solo sux
Pall solo rox
Knight team rox
Pall team rox
Sam zdecyduj ^^
|
masz racje najwyzej bd botowal malpy do 400 lvl lub zolwie... widze ze niewiesz ile ek potrafi wyniesc w dzien i mozna rownie fajnie to wastowac jak pallem na frostach tylko cza miec duzy lvl raczej takiego nie doswiadczyles...