Temat: Ultras
Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2009, 19:16   #598
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk Pokaż post
Cytuj:
Żaden wynik nie został znaleziony. Spróbuj użyć innego wyrażenia.
No patrz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hakuje_plate_sety Pokaż post
A co do Lasoocha, nie wiem czemu jak ktoś obraża metali, to on jest pierwszym, który rwie się do odpowiedzi "Nie! To nie oni! To punki się nie myją!"
Jako, żem metal, po prostu czuję się zobligowany do odpowiedzi - a punki się myją, większość moich kumpli to punki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sey Pokaż post
Jak ktoś jest jedynie twardy przez neta, bo w rl boi się wyrazic swoja opinie, to tak jest
Skąd wniosek, że w rl boję się wyrazić swoją opinię? To, że wyrażam ją w necie, nie implikuje powyższego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sey Pokaż post
Bo widać, że lasooch nie może się pogodzić z faktem, że istnieje inna muzyka prócz metalu (który wcale zły nie jest) . Ma wiecznie jakiś problem do każdej innej grupy ludzi prócz metali: hip hopowców, ultrasów itd. I nie da mu się czegoś wyperswadować albo dojść do jakieś ugody bo będzie upierał się przy swoim, nie majac zadnych argumentów
Zdziwiłbyś się, jak szerokiej muzyki słucham - od rapu (przykładowo Eminem), przez mieszaninę wszystkiego (Bjork), spokojne plumkanie na fortepianie (Nobuo Uematsu), punk (Włochaty), grindcore (Nasum), aż do najmroczniejszych odmian metalu.

I bynajmniej nie mam problemów do 'każdej innej grupy ludzi prócz metali'. Nie lubię po prostu ludzi głupich. Do ultrasów problemu nie mam (gORDORCZYK i Albertus są po prostu głupi), do hiphopowców nic nie mam (a jedynie do głupich dresów spod bloku, a jeśli nie zauważyłeś - to bynajmniej nie jest to samo, chociaż dresy najczęściej hiphopu słuchają), do skinów nic nie mam (oprócz nazioli i narodowców, bo są z definicji przygłupami), do punków nic nie mam (patrz gdzieśtam wyżej)...

Wyperswadować też się da, jeśli dobrze pamiętam, na początku tego tematu sprostowano mój nieco - wtedy - skrzywiony pogląd na ich temat.

@down: nie wiem, czy akurat ja mówiłem o lekarzach, chociaż to możliwe.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 08-09-2009 o 19:26.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem