Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
poprawiłem mniej więcej orty , mam nadzieje ze co niektórzy nie pobrudzili klawiatury/monitora.
|
Raczej mniej, ściągnij sobie przeglądarkę co wychwytuje błędy, pisz w Wordzie, lub na nowym gg

Cytuj:
Koledzy troszkę polecieli w H... ale ja miałem biwak survivalovy , ogólnie podobało mi się i chętnie to powtórzę. Nawet mam od paru lat taki pomysł ze jak skończę 18 lat wyjdę na taki rajd po Podlasiu , na 10-14 dni. I jak przeżyje będę mógł się nazywać mężczyzna - taki test , męskości.
|
Dla mnie testem męskości może być litr wódki albo kobieta w łóżku (lepiej tego razem nie mieszać, bo dziwne rzeczy mogą wyjść).
A co do tematu to spędziłem w te wakacje kilka tygodni w lesie, nie na raz, ale miałem kilka wyjazdów na 3-7 dni i jeden dwutygodniowy. Co prawda nie mieszkałem w lesie, tylko w domku opodal, ale wiele czasu w lasach spędziłem. Na szczęście w tamtych okolicach nie było komarów (głównie lasy sosnowe, na piaskach). Muszę przyznać, że choćby nie wiem jaki był upał spodnie dresowe to była podstawa. Raz nawet spałem w lesie, jak urżnąłem się kilkoma (8-10) browarkami i doprawiłem winiakiem. Wszystko mnie swędziało, chyba zlałem się w spodnie i zgubiłem nóż.
Jeszcze dodam, że moi znajomi strasznie bali się zaskrońców, dzików i bali się w nocy iść do lasu, bo tam jacyś Niemcy są pochowani czy coś.