Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2009, 12:44   #25
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Tu nie chodzi o to, że jest moda na wyśmiewanie Albertusa. Nikt się nie ma powodu z niego śmiać jako osoby. Po prostu więcej zaczął pisać w tematach dla zwykłych userów (szkoła itp, pomijam ultras, bo mało osób w sumie to interesuje). Jeżeli komentowanie jego groteskowych poglądów w taki właśnie sposób nazywasz wyśmiewaniem, to jeżeli on ich nie zmieni (i sposobu w jaki je przedstawia) chyba jest skazany na to już do końca swojego bycia na forum. To nie żadna moda.
Ja natomiast z wiekszoscia jego pogladow sie zgadzam, sa przedstawione na chlopski rozum, bez zadnych zbednych dodatkow i to mi sie w jego postach podoba, kazdy ma prawo sie mylic, ale wedlug mnie nie myli sie zbyt czesto. Czemu ma miec takie same poglady jak wiekszosc forum. To sie wlasnie nazywa wolnosc slowa, ona dziala w obydwie strony. A szczerze mowiac, Albertusa krytykuja glownie typowi forum haterzy, ci co bardziej inteligentni uzytkownicy(Moim zdaniem) go ignoruja lub po prostu nie przeszkadzaja im jego posty. Oczywiscie, zdarzaja sie kwiatki w postaci zazynania grzybow siekierą, ale to wyjatki. Dobra, starczy tego gadania.

Ostatnio edytowany przez Exodus - 09-09-2009 o 12:45.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem