Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2009, 14:51   #10327
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Polska w siatke:
ograli obecnych mistrzów europy, zawalili sprawe w 4 secie, ze nie skonczyli, choć mieli okazje.. ale te 2 bloki w 5 secie.... coś jak 3 trójki Ignerskiego <3.
Na bułgarie czy rosje to może nie starczyć.. ale mam nadzieje, że powalczą o jak najwyższe miejsce, kto wie.. moze medalowe.

Polska w kosza:
ogladałem obydwa mecze i szczerze to nie myślałem, że tak będą grali... tak dobrze i skutecznie. up tempo, przeciwnicy się gubią.. szybki Szubarga śmiga niczym Steve Nash ;p Logan kończy akcje, ktore normalny Polak by pewnie nie skończył ;p szczególnie te pod koniec kwart.. ale za dużo strat.. zdecydowanie za dużo. na jednym blogu przeczytałem, że źle kozłuje piłkę.. może coś w tym jest;p
Lampe pokazał wczoraj jaja. domagał się piłki, nie bał się gry post up. szkoda, że nie chciało mu się grać w NBA kilka lat temu.. dupy w głowie mu zamieszały, ale czytałem z nim kiedyś wywiad, mowil, ze być może wróci do nba, ale juz z większym doswiadczeniem i jeżeli będzie konkretna propozycja, bo co tu ukrywać.. w europie źle mu nie jest, zarabia niezłe pieniądze i ma miejsce w skladzie. Gorti - klasa. fajny alley oop z Szubargą, zbiera, rzuca, dobija. ale i Lampemu i Gortiemu należy się więcej odpoczynku. z Litwą Muli imo powinien wcześniej dac im odpocząc.. przewaga była dość pewna, a Ci siedli pod koniec 3 qtr dopiero.
No i Ignerski... jak rzucił te 3x3 to wstalem i krzyknalem: "rozjebali ich!" Oby tak siadało mu w innych meczach
Szczewczyk też dał dobrą zmianę. liczyć na niego można.

Dziś Polska w piłkę:
Golański nie zagra na prawej obronie. Bosacki zagra w środku, Żewłakow na prawej lub Rzeźniczak na prawej. ja bym obstawał za Rzeźniczakiem.
Kuba nie wiadomo czy zagra od początku.. narzeka na jakies bóle mięśni.. ogólnie to mnie już średnio interesuje ta repra Polski w pilke bo to komedia jedna wielka jest. tak samo jak ten Lato przerywający wywiad, jak i cała otoczka w sprawie trenera. ok, Leo może już się 'wypalił', ale widzicie kogoś lepszego? czy naprawde jest jakis trener, ktory tą druzyne doprowadzi do 8 najlepszych zespolow w europie/na świecie? naprawde ktoś tu w to wierzy?

tak więc najbardziej dziś czekam na kosza, siatke, pilke nie wiem czy obejze. wole w nią pograć.
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem