Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2009, 14:53   #39
Orez
Użytkownik Forum

Orez's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2009

Domyślny

@up
Niestety nie zrozumiałeś mnie.
Przeczytaj uważniej moje posty. Nie napisałem tego tematu, aby mój pomysł został zaakceptowany. Po prostu jestem zainteresowany pomysłami innych. Na forach częstą widnieją jakieś bzdurne pomysły, które dotykają samego serca gry.
Mój pomysł nie jest w cale idealny, dlatego prosiłem o wasze propozycje.
Gdy ludzie wypisują swe "projekty" często zapominają o istotnych sprawach.
Czy dana zmiana, wpłynie korzystnie na wszystkich graczy? Często widzę jakieś pomysły zaciągnięte z innych gier. Weźmy na przykład, pomysł z Diablo, aby paladyni potrafili puszczać parę strzał naraz. Na potworki to wręcz rewelacja, z pewnością ułatwiło by to grę palkiem. Ktoś chyba nie pomyślał że czar ten mógłby zostać wykorzystany przy atakowaniu innych graczy i zachwiał by równowagę między postaciami.
Wiele dziesięciolatków myśli że
Cytuj:
Cip Soft
to jakieś hmm... wcielone zło które swą niekompetencją "pragnie" zniszczy dobrą grę. Tak naprawdę, mają oni szersze pojęcie o grze którą tworzyli. Nie zapomnijcie o tym że wszystkie pomysły takie jak zmiana światów przez postacie, wyszły od graczy.

Utworzyłem ten temat jak już wcześniej pisałem z nudy. Lecz tworząc go miałem na celu, pokazanie że nie tylko jeden gracz ma wpływ na zmiany zachodzące w tibi. Tak naprawdę wpływa na to ma cała zbiorowość (niekiedy bezmózgich) graczy.
Z tego powodu wielokrotnie edytowałem pierwszy post, wprowadzałem nowe pomysły, aby udowodnić że wasze zdanie się liczy.

To że się nudzę to nie znaczy że muszę pisać jakieś głupoty.

Ostatnio edytowany przez Orez - 09-09-2009 o 15:37. Powód: drobne błędy w zdaniach
Orez jest offline