Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
Ja natomiast z wiekszoscia jego pogladow sie zgadzam, sa przedstawione na chlopski rozum, bez zadnych zbednych dodatkow i to mi sie w jego postach podoba, kazdy ma prawo sie mylic, ale wedlug mnie nie myli sie zbyt czesto. Czemu ma miec takie same poglady jak wiekszosc forum. To sie wlasnie nazywa wolnosc slowa, ona dziala w obydwie strony. A szczerze mowiac, Albertusa krytykuja glownie typowi forum haterzy, ci co bardziej inteligentni uzytkownicy(Moim zdaniem) go ignoruja lub po prostu nie przeszkadzaja im jego posty. Oczywiscie, zdarzaja sie kwiatki w postaci zazynania grzybow siekierą, ale to wyjatki. Dobra, starczy tego gadania.
|
Jakby to powiedzieć... wyjątek potwierdza regułę? Ja też potrafię wyrazić swoje poglądy na chłopski rozum, co nie oznacza, że dla 90% z Was nie mogą być "z kosmosu". Nikt nie każe mu mieć takich samych poglądów, jest wolność słowa itp, no i nikt tego nie neguje. Korzystając z tej samej zasady nikt nie można zabronić komentowania tych jego wypowiedzi. (oczywiście w granicach regulaminu i zdrowego rozsądku)