Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2009, 16:26   #34
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ Pokaż post
Widząc zachowanie (i w ogóle wszystko co pisze albertus) właśnie wyrobiłem sobie taką metodę wychowawczą, że za każde wagary moje dzieci dostaną ultra
Ukryty tekst:
wpierdol, szczerze mówiąc wywyższanie 'nie chodzenia do szkoly', za to robienia innych ciekawych i wspaniałych rzeczy z super ludzmi, mnie po prostu vvqrwia

Co do survialu, to jest tak:

Paru gości bierze kamere, idzie na 2 dni do lasu. I potem filmik "FACECI Z JAJMI"

LOL

SMACZNEGO?! NIC na survialu powinieneś wpieprzać larwy, i wszystko co masz pod ręką, a nie szukać smakołyków i frykasów.
mój błąd , bo powiedziałem nasza mowa.
smacznego nie w sensie ze dobre , u nas tak się mówi na wszystko ( taki dialekt wszedł) np.
"-patrz jaka smaczna rakieta" (ładna dziewczyna na ulicy)
"-patrz jakie smaczne kasztany na drzewie rosną" ( ładne/fajne)
"-Jak sie czujesz?
-Smacznie" (dobrze)

itp. czyli chodziło mi o to ze znajdę coś co da się zjeść ;D Zresztą dobry survivaloviec nie je wszystkiego co ma pod ręka tylko szuka se czegoś co jest pożywne lub ma jakieś właściwości - ale tego trzeba się nauczyć.

PS. Nie wywyższam się z tego powodu , po prostu lepiej pożytkowałem swój czas. Za to teraz chodzę do szkoły bo jest fajnie ;D i warto tam pójść nawet dla samej rozrywki. Plakac ze śmiechu na każdej przerwie/lekcji jest wspaniale ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 09-09-2009 o 16:28.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem