Cytuj:
Taa, nie jestem nawet pełnoletni, nie mam tam żadnej rodziny, żadnych pieniędzy. Na pewno sobie poradzę.
|
Zaradny człowiek by sobie poradził. Wiesz, to wynika z definicji tego słowa.
Cytuj:
WF to wychowanie fizyczne. Powinno się robić różne ćwiczenia itp., od czasu do czasu jakaś gra. To nie jest wychowanie do gier sportowych. Do tego są zajęcia po lekcjach.
|
Wiadomo, piłka nożna nie rozwija absolutnie żadnego aspektu sprawności fizycznej, a nuż skurczu dostaniesz.
Cytuj:
No one gives a f*** że nie podobają ci się podatki
|
Ohohohohoho, żeś dowalił. Z inglisza: I give a fuck, lots of working people actaully GIVE A FUCK. Nikt nie lubi jak mu się opierdziela połowę pensji dla 'celów społecznych', którymi jest stawianie pozłacanych rzeźb w nowej odpicowanej placówce ZUSu. Nie wspominając o defraudacjach.
@religia
Mój ksiądz to fajny gość, ale nie jest dla mnie partnerem do rozmowy, sorry.
Cytuj:
Boli mnie, że dostaje pracę na którą nie zasłużył. Nie chciało mu się uczyć, to niech wypier***a, nie ma nic bez pracy. I nie oszukujmy się, osoba inteligentna nie zrezygnowała by z dalszej edukacji.
|
Inteligencja jest cechą wrodzoną, człowiek nie musi być uberbogaty, by być inteligentny. Nawet prosty chłop może wyciągać zdumiewające wnioski.
@down
To, że u nas są relatywnie niskie, nie znaczy, że jest OK.