Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2009, 18:23   #376
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Taa, nie jestem nawet pełnoletni, nie mam tam żadnej rodziny, żadnych pieniędzy. Na pewno sobie poradzę.
Zaradny człowiek by sobie poradził. Wiesz, to wynika z definicji tego słowa.

Cytuj:
WF to wychowanie fizyczne. Powinno się robić różne ćwiczenia itp., od czasu do czasu jakaś gra. To nie jest wychowanie do gier sportowych. Do tego są zajęcia po lekcjach.
Wiadomo, piłka nożna nie rozwija absolutnie żadnego aspektu sprawności fizycznej, a nuż skurczu dostaniesz.

Cytuj:
No one gives a f*** że nie podobają ci się podatki
Ohohohohoho, żeś dowalił. Z inglisza: I give a fuck, lots of working people actaully GIVE A FUCK. Nikt nie lubi jak mu się opierdziela połowę pensji dla 'celów społecznych', którymi jest stawianie pozłacanych rzeźb w nowej odpicowanej placówce ZUSu. Nie wspominając o defraudacjach.

@religia
Mój ksiądz to fajny gość, ale nie jest dla mnie partnerem do rozmowy, sorry.

Cytuj:
Boli mnie, że dostaje pracę na którą nie zasłużył. Nie chciało mu się uczyć, to niech wypier***a, nie ma nic bez pracy. I nie oszukujmy się, osoba inteligentna nie zrezygnowała by z dalszej edukacji.
Inteligencja jest cechą wrodzoną, człowiek nie musi być uberbogaty, by być inteligentny. Nawet prosty chłop może wyciągać zdumiewające wnioski.

@down
To, że u nas są relatywnie niskie, nie znaczy, że jest OK.

Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 09-09-2009 o 18:27.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem