Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2009, 20:57   #41
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Nie ma lepszego nauczyciela niż życie. Żaden ogólniak nie nauczy Cię tego, czego doświadczysz na własnej skórze. Szkoła też nie ukształtuje Ci charakteru, może go jedynie nieznacznie zmienić. A nawet najlepiej wykształcona ciapa w sytuacji kryzysowej może spanikować i cała wiedza idzie się chrzanić.
chciałem to powiedzieć ale zobaczyłem ze już ktoś to napisał ;D
PRAKTYKA JEST 100 RAZY BARDZIEJ CENNA NIŻ TEORIA
owszem wiedza tez ci się przyda , nie zaprzeczę , ale praktyka jest ważna.

PS. Żeby zabić dzisiejszych ludzi nie trzeba bomb i wojen , wystarczy wyłączyć prąd i wodę , po paru tygodniach 99% ludzi se nie poradzi... Wiec ja wole być w tym 1 % i uczyć się przystosowania w terenie które może przydać się w bardzo wielu sytuacjach. Nigdy nie macie pewności ze nie będzie wojen lub jakiś innych rzeczy które spowodują powrót człowieka do natury

poza tym mnie to odstresuje i jestem zadowolony gdy to robię - czego chcieć więcej? Jeden ma hobby żeby grac w tibie , drugi żeby se bujać po mieście a jednym z moich wielu hobby jest właśnie sztuka przetrwania i las.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ Pokaż post
Do poradzenie sobie w 'ekstremalnej sytuacji survivalowej' raczej nie pomoże zbieranie grzybów czy robienie innych pierdołek podczas wagarów.

Nie masz się czym wywyższać, wesołku. Chodzenie do szkoły pełnej idiotów i ubaw z nich nie jest niczym fajnym. I tacy są nie tylko w zawodówkach, wierz mi.
owszem pomoże , wszystkie takie pierdołki maja znaczenie. Zawsze nawet będę mógł se iść nazbierać grzybów bo co niektórzy nie wiedza które są dobre a które złe , zresztą co ja tu będę gadał , po prostu pokazujesz swoja głupotę i ignorancje.

PS. chciałbym zobaczyć Cie w lesie samego przez 2/3 dni.

A co do tego drugiego , to powiedziałem ze się nie wywyższam , to ze jestem zadowolony z wyboru szkoły nie znaczy "czuje się lepszy bo jestem w zawodowce" , nie czuje się lepszy od ludzi mądrych co poszli do liceum/technikum ale na pewno czuje się lepszy od tumanów co się na sile pchają do dobrych szkol , bo takich ludzi mi zal. A pośmiać się zawsze można Dziś kolega zapytał mnie czy czasownik odpowiada na pytanie "komu czemu" a najsmaczniejsze ze nie umiałem mu odpowiedzieć bo zwijałem się ze śmiechu ;D oczywiście pomyślał ze tez nie wiem ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 09-09-2009 o 21:05.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.