Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2009, 21:07   #395
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Ja w pierwszej kolejnosci znioslbym obowiazkowe ubezpieczenie. Chcesz to sie ubezpieczasz i na starosc masz emeryture, jesli nie chcesz to pieniadze inwestujesz jak chcesz, ale nie masz zapewnionej emerytury.
czy ja wiem , noga sie moze w zyciu podwinac i wtedy takiego staruszka ma na glowie opieka spoleczna... ja na swoja emeryture nazbieralem juz kolo 120 zl ;D z uczniowskiej pensji , i jestem z tego zadowolony.

ale jak ktos ma glowe na karku i zamiast tego zainwestuje te pieniadze to moze cos osiagnac.

Pomysl dobry tylko trzeba by go dopracowac.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Ja nie robię 5 ortografów w jednym zdaniu, nie klepię każdego, kto jest inny ode mnie (jeżeli cię pomyliłem z kimś innym, to srry). Nie ja jestem ograniczony. A fakt faktem, że do zety idą ci, co dysponują małym potencjałem intelektualnym. Ja tam wolę iść na studia, dostać się na swój wymarzony Uniwersytet Wrocławski i czuć się moralnie, mentalnie (i parę innych słówek oddających mój stan psychiczny) lepszy od "zawodowców".
orty to orty , każdy ma jakaś słabość , jeden nie zna kierunków świata a drugi robi 5 błędów w zdaniu.

Nie osadzaj mnie po szkole , bo gdzieś mówiłem po co ja do zawodówki poszedłem. Chociaż wszyscy nauczyciele mówili mi ze spokojnie mógłbym być ponadprzeciętnym uczniem w liceum.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 09-09-2009 o 21:10.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem